П`ятниця, 17.05.2024, 09:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Літературна Донеччина

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Borec, Vavanchic  
Форум » Test category » Конкурси » РІДНИЙ КРАЙ (ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ «РІДНИЙ КРАЙ»)
РІДНИЙ КРАЙ
DIMONPCДата: Четвер, 01.11.2012, 21:51 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ «РІДНИЙ КРАЙ»

МЕТА ТА ГОЛОВНІ ЗАВДАННЯ КОНКУРСУ:

- РОЗВИТОК ПАТРІОТИЧНОГО ТА ГРОМАДЯНСЬКОГО ВИХОВАННЯ ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ НА ТРАДИЦІЯХ І ЗВИЧАЯХ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ;
- ФОРМУВАННЯ ГАРМОНІЙНО РОЗВИНЕНОЇ ОСОБИСТОСТІ ШЛЯХОМ ЗАЛУЧЕННЯ МОЛОДІ ДО АКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ З ВИВЧЕННЯ ІСТОРИЧНОЇ ТА КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ;
- АКТИВІЗАЦІЯ ТВОРЧОЇ АКТИВНОСТІ

ОФРМЛЕННЯ РОБОТИ:

ПОДАЮТЬСЯ ТВОРЧІ РОБОТИ У ВИГЛЯДІ ТВОРІВ; ПОЕЗІЙ; ЗАГАДОК, РЕБУСІВ, ГОЛОВОЛОМОК, КРОСВОРДІВ АБО ПРЕЗЕНТАЦІЙ.

ВИМОГИ ДО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:

- У КОНКУРСІ МАЮТЬ ПРАВО ВЗЯТИ УЧАСТЬ УЧНІ 8-11-Х КЛАСІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ;
- РОБОТИ,ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ,МАЮТЬ БУТИ ЕСТЕТИЧНО ОФОРМЛЕНІ ТА ПРОІЛЮСТРОВАНІ ФОТОМАТЕРІАЛАМИ,СХЕМАМИ ТОЩО;
- ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА КОЖНОМУ ЕСТАПІ МАЄ БУТИ ПОПЕРЕДНЯ ВІДКРИТА ІНФОРМАЦІЯ ІЗ ЗАЦІКАВЛЕННЯМ ЯК УЧАСНИКІВ,ТАК І ГЛЯДАЧІВ;
- ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ І НАГОРОДЖЕННЯ ВІДБУВАЄТЬСЯ ОДРАЗУ ПІСЛЯ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ;
- ОЦІНКА ВИСТАВЛЯЄТЬСЯ В КОМПЛЕКСІ;
- ОРГКОМІТЕТ СКЛАДАЄ ПРОТОКОЛ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ;
- МОВА КОНКУРСНИХ РОБІТ-УКРАЇНСЬКА;
- РОБОТИ НАДІСЛАТИ ДО 29 ЛИСТОПАДА 2012; ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ТА ПУБЛІКАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ВІДБУДЕТЬСЯ 30 ЛИСТОПАДА 2012 РОКУ.

БАЖАЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ КОНКУРСУ ТВОРЧИХ УСПІХІВ ТА ПЕРЕМОГИ!
 
СимоновДата: Неділя, 04.11.2012, 19:20 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Кожна людина повинна берегти у своєму серці спогади про свій рідний край. Бо це – земля, на якій ти народився та робив свої перші кроки до життя.
Мій рідний край – Донбас. Мабуть, кожен українець знає про його велич та міць. Донбас – це край неосяжних степів, високих териконів та металургійних заводів. А його гордість – це труд великих шахтарів, які своєю тяжкою та виснажливою працею кують славу нашій країні. Багато різних подій пережив трудовий Донецький народ на своїй землі: і війни, і мирні часи. Але наші предки зуміли залишити у спадок чудові краєвиди, багату землю та почуття гордості за рідний край.
Але Донецька земля – це не тільки вугілля та метал. Вона має унікальні пам’ятки історії та архітектури, чарівну природу краю, лагідність Азовського моря. Перлиною Донеччини є Святогірський монастир, який у 2004 році став третім православним монастирем у нашій державі, що має почесний статус лаври. Він є визначною архітектурною пам’яткою, що вражає своєю величчю та красою.
А скільки талановитих людей подарував Україні Донбас: Сергій Прокоф’єв, Володимир Сосюра, Василь Стус, Анатолій Солов’яненко, Йосип Кобзон, Сергій Бубка, Лілія Подкопаєва, і це далеко не всі імена видатних донеччан. Та головне, що Донбас – це батьківщина президента нашої країни В. Ф. Януковича. Тож, донецька земля багата на таланти, і я сподіваюсь, що вона і в майбутньому буде радувати нас великими людьми.
Коли доводиться в краях твоїх бувати
Од щастя плачу я, плачу, і сміюсь…
Щоб сили для пісень джерельної набрати,
Я серцем до землі донецької тулюсь…
Так писав про Донбас мій земляк, відомий український поет В. Сосюра. І так прекрасно звучать для мене ці рядки, бо я – донеччанин, і я пишаюсь цим. Завжди я триматиму в своєму серці ароматний запах гіркого полину та прекрасні види могутніх териконів. І куди б не завела мене доля, я повертатимусь до тебе, мій рідний Донбасе!
 
DashkaPishikДата: Неділя, 04.11.2012, 20:28 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій мальовничій землі - у нашій славній Україні.
Любов до Батьківщини починається з любові до рідної хати, стежки дитинства, до мудрості народної казки. Не знаючи історії рідного народу, не можна бути громадянином своєї держави.
Як і для кожного з нас, Батьківщина для мене - це місто, де я народилась і живу - земля моїх пращурів.
Батьківщина - це рідний дім, де на тебе чекають завжди з любов'ю і надією; це місце, до якого людина завжди повертається, де б вона не мандрувала у світі.
Батьківщина - це все, що мене оточує: і небо, і зорі, ліси і поля; люди, які поруч зі мною в радості чи в смутку; це те, що підтримує людину у час негоди, дає сили пережити усі негаразди.
Нехай рідна земля пошле нам силу для життя. Подивімося на блакитне небо і думкою,як у той чудовій пісні, полинемо аж до сонця і зірок і поглянемо на трепетну Землю, - і тоді відкриється нам на зелено-блакитному лоні планети край, що нагадує собою серце, - і це Україна, співуча рідна моя земля.
 
Форум » Test category » Конкурси » РІДНИЙ КРАЙ (ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ «РІДНИЙ КРАЙ»)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: